Taipuu Speakers

Taipuu Speakers -kaiuttimet on luotu tuottamaan paras mahdollinen kuuntelukokemus. Tasapainoinen, luonnollinen ääni on monisyisen kokonaisuuden summa. Se koostuu ainutlaatuisesta koteloratkaisusta, edistyksellisestä äänentoistoteknologiasta sekä DSP-vahvistimen ohjelmoinnista. Taipuu Speakers -kaiuttimissa nämä kaikki on toteutettu ilman kompromisseja.

Massiivipuusta käsityönä

Taipuu Speakers -kaiuttimien aidosta massiivipuusta valmistetut kotelot tehdään kokonaan käsityönä. Toteutustapa tuottaa luonnollisen ja avoimen äänen, joka pystyy välittämään kuulijalle musiikin täyden dynamiikan.

Kotelot on suunnitellut ja valmistanut oululainen puuseppä Seppo Paldanius, jolla on pitkä kokemus huippulaadukkaista ja kestävistä massiivipuuratkaisuista. Hän on valikoinut kaiutinkoteloissa käytettävän materiaalin ammattitaidolla, jopa puunsyyn tarkkuudella, jotta lopputulos olisi myös visuaalisesti täydellinen. Taipuu Speakers -kaiuttimet ovatkin ainutlaatuinen yhdistelmä viimeisteltyä puusepän työtä ja huipputason äänentoistoteknologiaa.

Skandinaavista, luonnollista designia edustavien massiivipuukoteloiden materiaalivaihtoehtoina ovat suomalainen koivu, ilmeikäs saarni sekä tummasävyisen tammi tai halutessasi eri puulajien yhdistelmä – huippulaadukkaasti viimeisteltynä, totta kai.

Viimeisteltyä designia kivikomposiitista

Taipuu Speakers -kaiuttimet koteloiden toinen valmistusmateriaali on teknologiajätti LG Hausys:n kehittämä ja tuottama ekologinen HI-MACS® -kivikomposiitti. Materiaali mahdollistaa erinomaisten kaiutinkoteloratkaisujen valmistuksen, koska se on yhtä aikaa kestävää, kaunista ja vaivatonta työstää.

Taipuu Speakers -kaiuttimien HI-MACS® -kotelot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kotelot ovat saumattomia, tyylikkään korkeakiiltoisiksi viimeisteltyjä – ja ne tuottavat tutun luonnollisen ja avoimen Taipuu-äänen.

HI-MACS® -materiaali mahdollistaa lähes rajattoman väri- ja kuosivalikoiman, joten siitä valmistetut Taipuu Speakers -kaiuttimet sopivat myös designinsa puolesta tilaan kuin tilaan.